Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului Bazar Pescuit ( www.bazar-pescuit.ro )
Site-ul Bazar Pescuit ( www.bazar-pescuit.ro ) este operat de societatea SC CLANDRAG SRL , cu sediul in Sat Dămienești, Comuna Dămienești, Nr. 30, Judetul Bacău, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J4/1596/2017 .
Prin completarea formularului de inregistrare de pe Bazar Pescuit ( www.bazar-pescuit.ro ), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii Bazar Pescuit ( www.bazar-pescuit.ro ) in urmatoarele scopuri:
⦁    Stabilirea contactului cu clientii;
⦁    Prelucrarea comenzilor;
⦁    Participarea la concursuri, promotii;
⦁    Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
⦁    Transmiterea de oferte ,promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Bazar Pescuit ( www.bazar-pescuit.ro ) si a tertilor cu care Bazar Pescuit are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).
Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe Bazar Pescuit ( www.bazar-pescuit.ro ), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.
Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar Bazar Pescuit ( www.bazar-pescuit.ro ) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.
Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@bazar-pescuit.ro.