Despre noi

Bazar Pescuit este un magazin online creat in sprijinul pasionaților de pescuit.


Bazar pescuit dorește să creze un magazin de pescuit cu traditie, capabil să vă ajute sa achiziționați articole de pescuit de cea mai bună calitate la cele mai accesibile preturi.


In cadrul magazinului nostru gasiți produse dedicate pescuitului la Crap, la Feeder, pescuitului stationar, pescuitului din barca pescuitului la rapitor. Magazinul nostru vă oferă o gamă largă de produse:Undite, Mulinete, Lansete,Vergi, Avertizori, Mincioguri si saltele, Fire de pescuit, Corturi, Accesorii pentru camping, Articole de pescuit la feeder, Monturi de toate tipurile, Carlige jig, Carlige de pescuit, Momitoare, Nade si momeli pescuit.


Consultantii magazinului nostru vă oferă de asemenea consultantă și sfaturi în achiziționarea de echipamente adaptate nevoilor dumneavoastră atât telefonic cât și online pe chat sau E-mail.


Colaborarea noastră cu firmele de curierat face ca toate produsele comandate sa ajungă in sigurantă și în timp util la destinatar, multumirea clienților noștri fiind pentru noi preocuparea principală.


Vă multumim pentru increderea acordată și vă asteptăm cu drag!